Keresés ebben a blogban

2017. július 18., kedd

Jubileumi újítások a Campus Fesztiválon

A debreceni Nagyerdőben teljes sebességgel épül a fesztiválváros, egy nap múlva ugyanis már nyit a jubileumot ünneplő Campus Fesztivál.

A Víztorony és a stadion már emblematikus építménye a fesztiválnak, idén pedig a 30 méter magas Campus Eye is megépült. Az óriáskereket éjszaka fényfüzérek teszik a fesztivál különleges díszévé

Hazánk egyik legfontosabb nyári eseményére most is megannyi sztárfellépő érkezik – itt lesz a The Prodigy, a Bingo Players, Alle Farben, Lukas Graham, a hazai fesztiválkedvencek közül pedig a Tankcsapda, a Wellhello, Rúzsa Magdi, a Halott Pénz, Majka&Curtis, a Brains és a Quimby is színpadra áll majd (részletes program idekattintva).

A Campus Eye. Fotók: Atomic Média. Nagyításért kattints a képre!
Az immáron nemzetközi elismeréssel is büszkélkedő Campus Fesztivál – mely az ország egyik legnagyobb nyári könnyűzenei rendezvénye – a jubileumhoz méltó kínálattal várja az érdeklődőket: 17 helyszínen 500-nál is több program közül lehet válogatni. A Campus Fesztivál egyúttal családi esemény is, hiszen nappal a Nagyerdei Stadion árnyékos sétáló útvonalain lehet a fesztivált bejárni és eljutni akár az Egyetem térről a Gyerekligetbe, ahol a Csokonai Színház sátra melletti füves területen gólyalábasok, mocsárjárók, zsonglőrök és Vitéz Lászlós vásári bábetűdök szórakoztatják a legfiatalabbakat. A Vidámpark kedvezményekkel készül, ingyenes belépés és ingyenes elvarázsolt kastély, valamint óriáshordó-látogatás jár bármilyen fesztiválkarszalag mellé – tudtuk meg Bakó Csaba sajtófőnöktől.



A debreceni fesztiválon kulturált beltéri mosdók, a főbejáratnál kerékpártárolók, csomagmegőrzők szolgálják a fesztiválozók kényelmét, a MÁV-Start Zrt. és a GYSEV Zrt. támogatása révén pedig féláron váltható vonatjegy. Ezúttal az ezer férőhelyes bringatároló mellett szerviz is lesz, nappal pedig kerékpártúrák! Mindemellett már mindennap éjszaka is közlekednek a DKV járatai. Az ,,Egyetem Tér" 2000 négyzetméteren várja a fesztiválozókat, lesz JobStreet az álláskeresőknek, továbbá ,,Startup Stadion" program a Debreceni Startup Kerekasztal szervezésében a vállalkozni szándékozóknak.
Videók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok


A fizetési mód idén is kártyás, és újdonság a szolgáltatók között a Lidl megjelenése. Az áruházlánc most először lesz kint a fesztiválon, ahol délutánonként egy-egy ismert zenekar veszi át az irányítást Mautner Zsófi és Széll Tamás látványkonyhája fölött, és bizonyítja: tud egyszerre főzni és énekelni. Fontos változás ugyanakkor az is, hogy idén már két kapuja lesz a fesztiválnak: akinek érvényes belépője van, az állatkert felőli kapun bármikor ki- és beléphet. Változott a forgalmi rend is a környéken: a Nagyerdei körúton lezárták az Ady Endre és Pallagi utak között szakaszt a Campus Fesztivál idejére.


Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után.
A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése