Keresés ebben a blogban

2017. augusztus 21., hétfő

Virágkarneváli ,,after party" a Piac utcán


Debrecenben a 2017-es virágkarnevál fő attrakciói augusztus 20-án lezajlottak, ám a fesztivál korántsem ért véget. A hagyománynak megfelelően ugyanis ezúttal is kiállították a legtöbb kocsit a Piac utcán.
Fotók, videók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok


Az ,,after partynak" óriási a sikere, szinte mozdulni se lehet a Piac utcán a városháza és a Tisza-palota mentén. Mindenki meg akarja csodálni még egyszer, utoljára a remekműveket, és persze fotózkodnak. Nem mellékesen sokakban az is felvetődött, hogy vajon mi lesz ezzel a sok szép élő virággal és persze a figurákkal...


A nyüzsgés egyébként délután is változatlanul karneváli hangulatú volt Debrecenben. És ez nem csak a kellemes időnek és a kiállításnak köszönhető. Este ugyanis még ingyenes ünnepi műsorok vannak a belvárosban és a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon is.



Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után.
A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Csodajó program volt! Fotók, videók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése