Keresés ebben a blogban

2017. október 13., péntek

Őszi szépségek tarka lombokkal és szüreti bulikkal


Debrecenben továbbra is gyönyörűen telik 2017 októbere. Most éppen péntek 13. van, ám az időjárás és a programok alapján mindenképpen szerencséseknek érezhetjük magunkat! 
Fotók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok


A legmagasabb nappali hőmérsékletek ugyanis  20 fok körül vannak, és ez igazán kellemes – főként, hogy hétvégén is ilyen szuper ,,vénasszonyok nyara" várható. A testet-lelket melengető napsütésben a természet is millió örömöt nyújt ilyentájt.


A növények csodás színváltozásait illusztráljuk a fenti felvételeinken, amelyeket a parkerdőben, a Medgyessy sétányon és az Egyetem téren készítettünk a napokban. Lélegzetelállító, ahogyan megannyi árnyalatban tündökölnek a lombok! Kirándulás és a természet szeretete közben pedig kiváló programokon is részt vehetünk mostanában. Fotók: Vass Attila Tamás / Debreceni Képeslapok


Józsán, a Homokkertben és Nagymacson például szombaton szüreti bulik lesznek (előbbi helyen nyúlfőző verseny is). A vasutasművházban 14-én musicalfesztivál, másnap országos numizmatikai találkozó várja az érdeklődőket, míg a Méliusz Könyvtárban a Jost Ferenc építész munkásságát bemutató tárlat is megtekinthető november 4-ig. Jó hétvégét és kikapcsolódást Mindenkinek!




Felhívjuk a figyelmüket mindazoknak, akik az engedélyünk nélkül használják Debreceni Képeslapok fotóit és írásait, hogy amennyiben nem távolítják el az oldalaikról, akkor az bírósági eljárást és kártérítési követelést von maga után.
A szabályos megosztásokat nagyon köszönjük!

Frissítés, október 19.: ,,tombol" a kánikula Debrecenben és a Piac utcán, pedig már szerelik a karácsonyi díszkivilágítást

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése